Overslaan en naar inhoud gaan

Nieuwsarchief

In gesprek over maatschappelijk verantwoord beleggen

Gepubliceerd op:

Op vrijdag 10 november jongstleden organiseerde Pensioenfonds PostNL een bijeenkomst over maatschappelijk verantwoord beleggen (MVB). Gerrit Hiemstra was één van de sprekers. Ook pensioenfondsbestuurders René van de Kieft en Jeroen van de Put waren aanwezig.

Lees meer

Gerrit Hiemstra praat u bij!

Gepubliceerd op:

Bij Pensioenfonds PostNL draait alles om een goed en betaalbaar pensioen. We vertellen u er graag meer over tijdens ons grote MVB-evenement. Naast sprekers vanuit het pensioenfonds is er ook een speciale gast. Voormalig TV-weerman Gerrit Hiemstra weet alles van het klimaat. Hij zal uitleggen waarom beleggen in duurzame projecten zo belangrijk is.

Lees meer

Denk als gepensioneerde of oud-deelnemer mee over de nieuwe regels voor pensioen

Gepubliceerd op:

Vanaf 1 juli 2023 geldt de Wet toekomst pensioenen. De sociale partners gaan nu afspraken maken over het omzetten van de pensioenen naar de nieuwe regels. Wilt u als gepensioneerde of oud-deelnemer meedenken? Dat kan!

Lees meer

Mariëtte Wolters nieuw lid van het VO na verkiezingen

Gepubliceerd op:

Mariëtte Wolters is verkozen tot nieuw lid van het Verantwoordingsorgaan (VO) van Pensioenfonds PostNL. Het VO zocht een nieuw lid namens de werknemers. Omdat er meer dan één geschikte kandidaat was voor de vacature, volgden er verkiezingen. Die zijn gewonnen door Mariëtte Wolters.

Lees meer

Het verkort jaarverslag 2022 is uit

Gepubliceerd op:

Bekijk ons verkort jaarverslag over 2022. Daarin vertellen we hoe het met Pensioenfonds PostNL ging en welke resultaten we hebben bereikt. Nieuwsgierig? We zetten de belangrijkste feiten voor je op een rij.

Lees meer

Meest duurzame ondernemingspensioenfonds!

Gepubliceerd op:

De Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling (VBDO) beoordeelt jaarlijks de grootste pensioenfondsen van Nederland op hun duurzaamheid. In 2021 stond Pensioenfonds PostNL op plek zes. En ook bij de beoordeling over 2022 was er een zesde plek. Er waren 49 deelnemende pensioenfondsen (ondernemings- en bedrijfstakpensioenfondsen). Met een zesde plek werd Pensioenfonds PostNL het meest duurzame ondernemingspensioenfonds van Nederland.

Lees meer

Webinar keuzes doorgeven via de website terugkijken

Gepubliceerd op:

Op 24 mei was het webinar over het doorgeven van uw pensioenkeuzes via de website. Heeft u het webinar gemist? U kunt het webinar terugkijken. Lees ook meteen de vragen en antwoorden.

Lees meer

Eerste kamer akkoord, nieuwe wet gaat in op 1 juli 2023

Gepubliceerd op:

De Wet toekomst pensioenen gaat in op 1 juli 2023. De Eerste Kamer heeft hiervoor op 30 mei het wetsvoorstel aangenomen. Op 1 januari 2028 moeten de nieuwe pensioenregelingen klaar zijn. Dit was 2027. Pensioenfonds PostNL wil per 1 januari 2026 over naar de nieuwe regeling.

Lees meer

Laat uw stem horen voor het Verantwoordingsorgaan!

Gepubliceerd op:

We zoeken een nieuw lid voor het Verantwoordingsorgaan (VO) van Pensioenfonds PostNL. We zoeken één lid namens de werknemers (actieven). Onlangs riepen we kandidaten op om zich verkiesbaar te stellen.

Lees meer

Tanja Stanoevska herbenoemd in bestuur

Gepubliceerd op:

Tanja Stanoevska gaat op voor een tweede termijn in het bestuur van Pensioenfonds PostNL. Haar eerste termijn van 4 jaar is afgelopen. Gelukkig is zij bereid om daar een tweede termijn aan vast te plakken.

Lees meer