Overslaan en naar inhoud gaan

Gezocht: twee leden voor het VO

Gepubliceerd op:

Het Verantwoordingsorgaan (VO) van Pensioenfonds PostNL zoekt twee nieuwe leden. Een lid namens de werknemers en een lid namens de pensioengerechtigden. 

Waarom u kandidaat wilt zijn

Lijkt het u leuk om uw collega’s of achterban te vertegenwoordigen? Kom dan bijdragen aan een goed pensioen voor al onze deelnemers en pensioengerechtigden. Een pensioen waarover we helder en duidelijk communiceren. En doe meteen nuttige bestuurlijke ervaring op! 

Meld u vóór 19 april 2024 aan als kandidaat voor het VO van Pensioenfonds PostNL. 

Wat gaat u doen?

Op de belangrijkste pensioenthema’s denkt u mee met het bestuur en geeft u gevraagd en ongevraagd advies. U draagt daarmee bij aan een goed pensioen voor alle 100.000 collega’s, oud collega’s en gepensioneerden. Samen hebben zij ongeveer 9 miljard euro aan pensioenvermogen bij elkaar gespaard. Ook over het beheren van die enorme som geld denkt en praat u mee. 

Nog meer redenen om kandidaat te willen zijn

U komt in een leuk en gemotiveerd team terecht. U kunt bestuurlijke ervaring opdoen en uzelf ontwikkelen op het gebied van pensioen. En dat is tenslotte één van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden. Het is waardevol en leerzaam om daarover mee te kunnen praten. U vertegenwoordigt uw collega’s of uw achterban en daarmee laat u zien dat u verantwoordelijkheid wilt nemen. Goed om te weten: het pensioenfonds biedt u de mogelijkheid om opleidingen te volgen.

Wordt u enthousiast? Dan vragen we u om te reageren

Meer informatie

Elders op deze website vindt u meer informatie over wat het VO precies doet. En wat uw rol hierin gaat zijn. Op die manier weet u wat wij van u vragen. Wilt u weten wie er nu in het VO zitten? Bekijk het hier. U kunt hen ook rechtstreeks benaderen voor vragen om te kijken of het wat voor u is!