Overslaan en naar inhoud gaan

Gezocht: lid van het VO namens de werknemers

Gepubliceerd op:

Het Verantwoordingsorgaan (VO) van Pensioenfonds PostNL zoekt een nieuw lid namens de werknemers. Werk je bij PostNL? Lijkt het je leuk om jouw collega’s te vertegenwoordigen en wil je je CV verbreden met bestuurlijke ervaring? Meld je dan vóór 11 mei 2023 aan als kandidaat voor het VO van Pensioenfonds PostNL.

Wat ga je doen?

Op de belangrijkste pensioenthema’s denk je in open dialoog met het bestuur mee en geef je gevraagd en ongevraagd advies. Je draagt daarmee bij aan een goed en helder gecommuniceerd pensioen voor alle deelnemers in Pensioenfonds PostNL. Dat zijn 20.000 collega’s en 80.000 oud-collega’s en gepensioneerden. Samen hebben zij ongeveer 9 miljard euro aan pensioenvermogen bij elkaar gespaard. Ook over het beheren van die enorme som geld denk en praat jij mee.

Waarom je kandidaat wilt zijn

Wij vinden het fijn als je ons vanaf 1 juli 2023 komt versterken. Je komt in een leuk en gemotiveerd team terecht. Je kunt bestuurlijke ervaring opdoen en jezelf ontwikkelen op het gebied van pensioen. En dat is tenslotte één van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden. Het is waardevol en leerzaam om daarover mee te kunnen praten. Je vertegenwoordigt jouw collega’s en daarmee laat je zien dat je verantwoordelijkheid wilt nemen. Leuk om te weten: het pensioenfonds bied je de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Je kunt de werkzaamheden onder werktijd doen.

Overigens zou het goed zijn als we een jongere of vrouwelijke collega kunnen verwelkomen. Als VO willen we een afspiegeling zijn van de mensen die bij PostNL werken. Maar uiteraard zijn we blij met alle interesse. Voel je je aangesproken? Dan vragen we je om te reageren.

Meer informatie

Elders op deze website vind je meer informatie over wat het VO precies doet. En wat je rol hierin gaat zijn. Je vindt er ook een volledig profiel van een lid van het VO. Op die manier weet je exact wat wij van je vragen. Wil je weten wie er nu in het VO zitten? Bekijk deze pagina. Je kunt hun ook rechtstreeks benaderen voor vragen om te kijken of het wat voor jou is!