Overslaan en naar inhoud gaan

Meld u aan voor het webinar over uw UPO op 22 mei

Gepubliceerd op:

Krijgt u later genoeg pensioen om van te leven? En hoeveel geld krijgen uw partner of kinderen als er iets met u gebeurt? U leest dit in uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) dat u elk jaar krijgt. We hebben ons best gedaan om de informatie in uw pensioenoverzicht zo begrijpelijk mogelijk voor u te maken. Maar we snappen ook heel goed dat u misschien nog vragen heeft. Om u te helpen organiseren we een webinar. We vertellen u dan alles over uw UPO. 

Meld u aan voor het webinar
Het webinar is op 22 mei om 15:00 uur. Leer binnen 3 kwartier de informatie op uw UPO beter lezen en begrijpen. En stel ons live al uw vragen. Meld u aan op onze website. Kunt u er niet bij zijn? Meld u dan toch aan. Dan krijgt u na het webinar een link om het terug te kijken.

We zien u graag op 22 mei!

Meer vragen? Maak een afspraak
Heeft u nu al vragen over uw UPO? Of andere persoonlijke vragen over uw pensioen? Kom dan naar ons spreekuur. Onze experts staan voor u klaar in Groningen, Driebergen of Den Haag. Op onze website vindt u de data van de spreekuren. Bel ons om een afspraak te maken: (050) 582 79 33. Liever videobellen? Maak dan een afspraak voor een videogesprek.

U vindt uw UPO ook in uw online postbus
Uw papieren UPO niet bij de hand? Goed om te weten: uw UPO vindt u ook in uw online postbus.