Overslaan en naar inhoud gaan

Actueel

Meld u aan voor het webinar over uw UPO op 22 mei

Gepubliceerd op:

Nieuws: 22 mei is er een webinar over uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO). Leer de informatie op uw UPO beter lezen en begrijpen. En stel ons live al uw vragen.

Lees meer

Beleidsdekkingsgraad maart 2024: 132,3%

Gepubliceerd op:

De beleidsdekkingsgraad is gelijk gebleven. In maart 2024 staat hij op 132,3%. In februari was dat ook 132,3%. De beleidsdekkingsgraad is het gemiddelde van de actuele dekkingsgraden van de afgelopen 12 maanden.

Lees meer

Gezocht: twee leden voor het VO

Gepubliceerd op:

Het Verantwoordingsorgaan (VO) van Pensioenfonds PostNL zoekt twee nieuwe leden. Een lid namens de werknemers en een lid namens de pensioengerechtigden. Meld u vóór 19 april 2024 aan als kandidaat voor het VO van Pensioenfonds PostNL.

Lees meer

Ons landenbeleid

Gepubliceerd op:

In ons landenbeleid staat in welke landen we wel of niet willen beleggen. In sommige landen is beleggen een risico voor onze beleggingen en reputatie.

Lees meer

Maak kennis met het VO

Gepubliceerd op:

Wij zijn Anne, Dave, Erwin, Henk, Mariëtte en Paul, en samen vormen wij het VO: het Verantwoordingsorgaan van Pensioenfonds PostNL. We hebben twee belangrijke taken: het bestuur adviseren over de beleidskeuzes en oordelen over het handelen van het bestuur.

Lees meer

Uw pensioen in 2024

Gepubliceerd op:

We hebben goed nieuws voor u. Ook in 2024 verhogen we uw pensioen: met 3,15%. We staan er financieel goed voor. Dat ziet u aan onze dekkingsgraad. Of we uw pensioen kunnen verhogen, hangt in de eerste plaats af van de stijging van de prijzen.

Lees meer

Meer artikelen lezen?

Bekijk eerdere nieuwsberichten